inforing logo

Inforing


Inforing


Beste Inforing bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren dat Wabber B.V. per 1 juli 2022 de MKB-werkzaamheden van Inforing heeft overgenomen.
Wij begrijpen dat veranderingen soms zorgen met zich mee kunnen brengen, maar wees gerust: voor u als klant zal er weinig veranderen. U blijft bij ons in goede handen, en wij zetten ons volledig in om de hoogwaardige service en kwaliteit te waarborgen die u van Inforing gewend bent.

Dankzij de uitgebreide ervaring van ruim 17 jaar bij Inforing en NovaRage is Wesley de aangewezen personen om deze werkzaamheden over te nemen. Hij kent het bedrijf en de behoeften van onze klanten door en door. De overname van de werkzaamheden zal voor u als klant geen merkbare veranderingen met zich meebrengen. 

Wij blijven ons inzetten voor dezelfde vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wij kijken ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst te zijn!

Met vriendelijke groet,

Wabber B.V.




Na vele jaren werkervaring te hebben opgedaan in het bedrijfsleven, koesterde Wesley in 2018 grote ambities om zijn eigen softwarebedrijf op te richten. Wat ooit begon op een zolderkamertje, is Wabber inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf, gevestigd in een prachtig nieuw pand aan de Bredaseweg in Etten-Leur.

Niet alleen is het bedrijf gegroeid, maar ook zijn de ideeën geëvolueerd. Van het ontwikkelen van op maat gemaakte software oplossingen tot het bieden van advies en betrokkenheid bij klanten en bedrijven. Het repertoire van Wabber omvat nu niet alleen het verbeteren van processen, maar ook het delen van expertise en adviseren over essentiële software oplossingen.



Heb je al bestaande software?


Heb je developers nodig?


Heb je meerdere bestaande software?




wabber bordje
Wil jij meer weten?
Neem dan snel contact met ons op!
Whatsapp openen
Goedendag,
Waar kan ik je mee helpen?