logistiek, scanners bekijken, MDM, koppeling

MDM

Mobile Device Management

Hardware – Scanners

Of je nu 1 of 100 mobile devices zoals scanners of pda’s gebruikt, je wilt altijd dat deze up-to-date zijn met de laatste soft en firmware. Het handmatig bijhouden hiervan is een tijd consumerende taak die door middel van een Mobile Device Management tool (MDM) versimpeld kan worden. Een MDM tool kan devices op afstand uitgelezen, beheren en updaten.


Mobile Device Management (MDM)

Wabber bied een service aan om het volledige Mobile Device Management (MDM) op ons te nemen. Wij koppelen dan de devices, beheren de MDM omgeving en ondersteunen bij vragen. Denk hierbij aan firmware upgrades, device configuratie en nieuwe app releases. Hierdoor is de hardware altijd voorzien van de juiste software versies.

Wij maken gebruik van verschillende MDM tools waarbij onze voorkeur uitgaat naar NDevor van Newland.


In 2020 lanceerde Newland Ndevor, software voor apparaatbeheer die is ontwikkeld om Newland-hardware nog verder te beheren. De tool is gemaakt en onderhouden door het interne Android-ontwikkelteam van Newland. Ze combineren alle kernelementen van native Android, samen met de unieke applicaties die zijn gebouwd voor Newland-apparaten. Het Ndevor platform staat op een beveiligde server en is toegankelijk vanaf elke online locatie ter wereld met de juiste beveiligingsprotocollen.

Dankzij de samenwerking met Newland hebben wij veel ervaring met deze tool. Voor de Newland devices die we in het veld hebben gebruiken we ook altijd Ndevor.

SOTI is een bewezen leider in het creëren van innovatieve oplossingen die de kosten en complexiteit van bedrijfskritieke mobiliteit en het IoT verminderen. Deze relaties geven ons een ongeëvenaard inzicht in nieuwe technologie en trends in de sector voordat ze plaatsvinden. SOTI is een bewezen innovator, een duidelijke visie, laserfocus en toewijding aan R&D hebben ons tot marktleider gemaakt in het leveren van opwindende, nieuwe zakelijke mobiliteitsoplossingen. Zij helpt bedrijven om mobiliteit naar eindeloze mogelijkheden te brengen. SOTI bied een totaal pakket met veel extra tools die allemaal samen werken van het SOTI Mobicontrol tot SOTI Snap.

Hexnode’s Mobile Device Management-software biedt cloudgebaseerde services en ondersteunt Android-, iOS- en Windows-pc’s en -telefoons, macOS en tvOS. Hexnode MDM is het vlaggenschipproduct van het bedrijf. Met Hexnode MDM wordt gecentraliseerd apparaatbeheer, het maken van policys mogelijk en beperkt apparaatfuncties. De software is uitgerust met functies zoals beheertools, installatie op afstand en vergrendelen en wissen op afstand.