Software Op Maat: Eenvoudig En Doeltreffend!

Maar wat betekent dit eigenlijk? Wat doet Wabber precies?

Software, ontworpen om jouw bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen. Bij de keuze voor software kun je kiezen tussen een standaardpakket en maatwerk.

Een standaardpakket is, zoals de naam al aangeeft, kant-en-klare software met vaste onderdelen, gebouwd voor meerdere bedrijven met vergelijkbare bedrijfsprocessen. Het pakket is eenvoudig opgezet en daardoor kostenefficiënt. Het nadeel is echter dat het vaak niet volledig aansluit bij specifieke behoeften, waardoor je betaalt voor functies die je niet gebruikt. Bovendien, de tijd die je daarnaast erin stopt om een pakket ‘werkend’ te maken voor je bedrijf en iedereen uit te leggen hoe en wat je wel en niet mag aanklikken kost soms meer tijd dan je eigen maatwerk te laten maken.

Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor maatwerksoftware. Software die is afgestemd op jouw wensen en behoeften en daardoor uniek is. Want elk bedrijf is uniek, ook al zitten ze in dezelfde branche. Maatwerk kan vanaf het begin worden ontwikkeld of worden toegevoegd aan een bestaande softwaretoepassing. Maatwerk kan ook groeien en ontwikkelt mee met jouw bedrijf. Op den duur bespaart dit juist geld ten opzichte van een standaardpakket. Wat in het begin misschien de makkelijkste oplossing lijkt, kijkt maatwerk software ook naar wat in de toekomst het meest efficiënt is.

Het aanbieden van maatwerk software is niet nieuw; steeds meer bedrijven erkennen de voordelen hiervan. Maar wat maakt Wabber hierin uniek?


Wat Wabber uniek maakt, is onze benadering. We bieden niet alleen maatwerk maar nemen ook actief deel aan het begrijpen van jouw bedrijf. In plaats van dat jij als klant met jouw wensen naar ons komt, komen wij naar jou toe. Op locatie analyseren we de werkprocessen en bespreken we hoe we jouw behoeften kunnen vervullen of bedrijfsprocessen efficiënter kunnen maken. Door direct betrokken te zijn bij jouw bedrijf kunnen we nauwkeurig advies op maat geven: wat heb je echt nodig? Kort lijnen en heldere communicatie. Wat leidt tot software die niet alleen voldoet, maar ook je bedrijfsvoering transformeert.


Ben jij klaar voor software die echt aansluit bij jouw bedrijf? Neem dan contact op via wabber.nl voor een persoonlijk gesprek en advies op maat.