Logo sponsor bord

Sponsoring

Wabber is trotse sponsor van de volgende organisaties, sportclubs of evenementen!

Voor een sponsor verzoek kunt u altijd contact opnemen via onze contactpaginaLeurse Kerstmarkt

Wabber B.V is verheugd om als sponsor bij te dragen aan de Leurse Kerstmarkt.
Dit evenement is al jaren een hoogtepunt in de regio. Ze bieden een geweldige gelegenheid voor lokale ondernemers en ambachtslieden om hun waren te verkopen. Maar daarnaast kunnen ook de bezoekers genieten van de feestelijke sfeer om hun kerstinkopen te doen.

Als bedrijf dat zich verbonden voelt met de lokale gemeenschap, zijn we trots om bij te dragen aan de organisatie en promotie van dit geweldige evenement. Wij geloven in het belang van het ondersteunen van lokale initiatieven en het versterken van de banden tussen de gemeenschap en het bedrijfsleven.

Mede dankzij onze bijdrage als sponsor was de Leurse Kerstmarkt een groot succes.
NAC Breda

De parel van het zuiden wordt de club uit Breda ook wel genoemd. NAC is een echte volksclub waar elke wedstrijd in een nagenoeg uitverkocht stadion de club naar de overwinning wordt geschreeuwd!

Wij waren altijd al wel fan van de club uit Breda en sommige van ons hebben een seizoenskaart maar verder dan dat hadden we nooit gekeken. Totdat we in contact kwamen met de businessclub van NAC Breda. Dit bleek een gouden combinatie voor ons.

Vanaf seizoen 22/23 zijn wij te vinden in 1 van de lounges in het Rat Verlegh Stadion wanneer ons NAC speelt. Maar ook zullen we aansluiten bij 1 van de vele business club events die vanuit NAC georganiseerd worden. Wij kijken erg uit naar het seizoen, zowel zakelijk als sportief!

NAC Telt

Via de business club van NAC zijn wij ook in contact gekomen met het NAC telt traject. In samenwerking met NAC Maatschappelijk en Monné Zorg & Beweging zijn er 12 weken lang trainingen en workshops tbv de vitaliteit op de werkvloer. Omdat Wabber als werkgever vitaliteit op de werkvloer erg belangrijk vindt, heeft Bart meegedaan met de pilot van het NAC Telt Business traject.

Mede dankzij dit traject hebben we een aantal mooie aanpassingen gedaan op kantoor voor onze medewerkers en werden wij gevraagd om mee te doen aan een promo video voor het 2de traject.

NAC telt
MINI Cooper Club

De MINI Cooper is een iconische auto en wordt door jong en oud herkend op straat. Of het nu een classic MINI is of het nieuwste elektrische model. Een compacte, stabiele, efficiënte en wendbare auto die bij menig persoon een glimlach op het gezicht tovert.

Sinds de allereerste MINI in 1959 is er natuurlijk veel veranderd aan het ontwerp maar de kern is altijd hetzelfde gebleven. De MINI straalt fun en excitement uit! De MINI Cooper Club Nederland is een Club voor en door MINI eigenaren. Hun motto ‘een MINI rij je niet alleen’ is op meerdere manieren te interpreteren. De MINI is meer dan een vervoersmiddel, het is een lifestyle.

De Mini Cooper Club Nederland is een hechte groep mensen die klaar staan voor elkaar, elke MINI eigenaar is welkom en wordt ook met open armen ontvangen. De leden helpen elkaar met vragen, er worden tours georganiseerd en heeft een aantal sponsoren die klaar staan voor de leden.

Voor Wabber was het een logische keuze om met de Mini Cooper club in zee te gaan. Wabber herkent zichzelf in de eigenschappen van zowel de MINI als de club. Wij zijn flexibel in opdrachten, specialist in stabiele en efficiënte software op maat. Elke MINI Cooper in de club is uniek, al onze software ook. Grote overeenkomsten in een klein jasje.