MS-A kast met QR

MS-A: Machine Service Application

Machine Service Application

Wil je je steentje bijdragen aan duurzaamheid en tegelijkertijd ook tijd besparen door je papierwerk te digitaliseren?

Met onze oplossing hoef je niet langer te stressen. Met slechts een scan van een QR-code krijg je direct toegang in het MS-A systeem tot alle benodigde documenten, handleidingen en actuele contactinformatie. 

Telefoontjes tot ’s avonds laat over onbruikbaar papierwerk en die laatste update die nog niet gedeeld is met anderen behoort tot de verleden tijd. Niet meer telkens nieuwe versies moeten printen en verspreiden!

Ontdek hoe onze innovatieve technologie jouw werk kan versnellen en verduurzamen


Wil je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek?

Neem dan contact met ons op.Ontdek de kracht van MS-A

Stel je een bedrijf voor dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van machinekasten voor industriële toepassingen. Deze kasten bevatten complexe elektronica, bedieningspanelen, en andere componenten die nodig zijn voor het functioneren van machines in diverse sectoren, zoals de productie, industrie, logistiek, of automatisering.

Deze machinekasten zijn vaak veelal complex en beschreven in uitgebreide handleidingen met de benodigde bouw- of installatie tekeningen, opstart- en afsluit procedures, en noodprocedures. 

Deze handleidingen moeten niet alleen duidelijke instructies bevatten voor het correct installeren en gebruiken van de machinekast. Maar ook veiligheidsvoorschriften, onderhoudsinstructies en mogelijke probleemoplossingen. Omdat deze machinekasten wereldwijd worden verkocht, is het essentieel om handleidingen te leveren in verschillende talen.

Bij Wabber begrijpen we dat je dit proces efficiënt wilt beheren. Wij hebben een MS-A systeem ontwikkeld dat goed is voor een prima basis maar de app en backoffice ook uit te breiden is op maat. In de backoffice wordt jouw papierwerk direct bijgewerkt dankzij een integratie met jouw drive, je beheert de contactverzoeken, ziet waar de kast zich bevindt, en stuurt de juiste mensen naar de juiste plek.

Vanuit de kast kan je de QR-code scannen, heb je geen gedoe meer met papieren documenten of verouderde informatie. Met onze app heb je altijd de meest recente gegevens binnen handbereik. Of het nu gaat om handleidingen, onderhoudsschema’s of technische specificaties, alles is gemakkelijk toegankelijk en altijd up-to-date. Daarnaast ook de mogelijkheid tot de beschikbaarheid van contactinformatie, waardoor direct de juiste persoon/bedrijf aan de lijn hebt.De voordelen van MS-A:
 1. Tijdbesparing
  Het handmatig beheren van handleidingen en procedures kan aanzienlijk veel tijd in beslag nemen. Met het MS-A systeem heb je snel en vanaf elke locatie toegang tot alle documenten. Dit omvat handleidingen, opstart- en afsluit procedures, en noodprocedures. Bovendien kunnen alle wijzigingen eenvoudig en direct digitaal worden doorgevoerd, waardoor ze altijd up-to-date blijven.

 2. Verbeterde klantenservice
  Met een duidelijk en up-to-date systeem zijn gebruikers beter in staat om hun werk uit te voeren en zelf actie te ondernemen. Hierdoor zullen er minder onnodige vragen komen bij de klantenservice. Wanneer zij er echt niet uitkomen kunnen ze door het ingebouwde contactformulier vragen stellen bij uw bedrijf. Directe lijnen, zonder tussenpartij. Bij contactverzoeken ziet de klantenservice gelijk de desbetreffende kast en heeft daardoor de juiste data bij de hand.

 3. Duurzaam
  Door alle wijzigingen digitaal door te voeren in plaats van telkens nieuwe gedrukte handleidingen te printen en te sturen naar de klant of kast, draagt het MS-A systeem bij aan duurzaamheid en is het milieuvriendelijk. Doordat alle data in het backoffice systeem beschikbaar is bespaart het onnodige ritjes van een monteur of werkvoorbereider naar de desbetreffende kast.

 4. Integratie met jouw drive 
  Door de maatwerk koppeling met jouw drive vergeet je nooit een wijziging te updaten, staan de gegevens gelijk op de juiste plek wat ervoor zorgt dat er minder beheer nodig is en er minder kans is op verouderde of incomplete data.

 5. Eigen backoffice systeem
  In het backoffice systeem zie je een overzicht van alle informatie die je nodig hebt in het MS-A systeem. Denk aan de gegevens van alle machines, klanten, contactverzoeken, rapportages en nog veel meer. Onze backoffice is ook op maat te koppelen aan een bestaand ERP of WMS systeem.


MS-A kast met QR


Geen tijd meer verspillen aan het zoeken naar de juiste documenten, het doorploegen van dikke handleidingen of uren aan de lijn hangen bij de helpdesk . Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik, direct op je smartphone of tablet.