folder

ABBR-App

A Booming Business Relations App

De ABBR-App is het ideale platform om jouw groep te beheren. Of je nu een grote organisatie hebt die contact wil houden met haar werknemers, een vereniging die haar leden op de hoogte wil houden van activiteiten of een netwerkclub die haar leden wil verbinden, ABBR-App biedt alles wat je nodig hebt om jouw groep te onderhouden en te versterken.


Abbr-App

Wil je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek?

Neem dan contact met ons op, of kijk op de site voor meer informatie

De app voor jou groep

ABBR-App biedt een veilige en vertrouwde omgeving waarin jouw groep georganiseerd kan blijven. In de app op maat blijven jouw leden op de hoogte van belangrijke mededelingen, geplande activiteiten en andere informatie. Met functies als foto’s en nieuws delen, een agenda voor het beheren van evenementen en een persoonlijk profiel per lid is jouw groep altijd en direct up-to-date.

ABBR-App is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken. Je kunt de app via de browser gebruiken als ook downloaden op je smartphone, tablet of computer en direct aan de slag gaan. Het is een krachtig hulpmiddel om jouw groep te onderhouden, betrekken en versterken.

Bovendien kan ABBR-App ook als vervanging van een website functioneren. Een twee-in-een oplossing die je volledig kunt beheren volgens jouw eigen voorwaarden. Jij bepaalt wat zichtbaar is in de app en op de website. Hiermee werkt jouw app tegelijkertijd als een volwaardige website, waardoor je geen dubbele kosten hebt en overbodig administratief werk voorkomt.

folder


De voordelen van de ABBR-App:
 1. Alles binnen handbereik
  Mis nooit meer belangrijke updates of last-minute wijzigingen. Met onze ABBR-App hebben leden direct toegang tot alle informatie, aankondigingen en updates. Of het nu gaat om evenementen, ledeninfo of nieuws, alles is binnen handbereik, waar je ook bent.

 2. Verhoging van de betrokkenheid
  In de app is het eenvoudig voor leden om onderling contact te leggen via de ledenpagina. Elk lid creëert zijn persoonlijke profiel met een foto, korte biografie en relevante contactinformatie. Bovendien hebben leden de mogelijkheid om gemakkelijk te zien welke deelnemers aanwezig zullen zijn bij diverse evenementen, wat de kans vergroot op spontane netwerkmogelijkheden. Dankzij pushmeldingen worden leden snel op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen, nieuwsberichten of nieuwe evenementen die aan de agenda zijn toegevoegd.

 3. Professionele uitstraling
  Om je te onderscheiden en leden aan je organisatie te binden, is een ledenapp onmisbaar. Bij de ABBR-App gaan we zelfs nog een stapje verder. Door jouw app te integreren met een volwaardige website, compleet met een eigen whitelabel, straal je de gewenste professionaliteit uit. Je merknaam, logo en kleurenschema worden naadloos weergegeven, waardoor een consistente en herkenbare uitstraling wordt gewaarborgd.

 4. Vermindering van beheertaken 
  Met de ABBR-App werk je binnen een overzichtelijk backofficesysteem. Je hebt de mogelijkheid elke pagina zelf aan te passen en door middel van eenvoudige vinkjes te bepalen welke informatie voor wie zichtbaar is. Bovendien biedt de app een handig overzicht van alle aan- en afmeldingen voor jouw evenement.
  Daarnaast fungeert de app ook als een volwaardige website, waardoor je geen overbodig administratief werk hebt. De naadloze integratie van de app en website zorgt voor efficiënt beheer en maakt het eenvoudig om informatie te delen en evenementen te organiseren.


Features

Nieuws


Nieuwsitems delen met en voor jouw leden. Zowel enkel voor de leden als openbaar.

Agenda


Overzicht van activiteiten voor jouw leden, waar zij zich op kunnen inschrijven. 

Leden


Ledengegevens zijn beheerbaar in een mini-CRM-module voor makkelijk in- en uitvoer

Website


Meer dan alleen een app, ook jouw website! Geheel beheerbaar naar eigen keuze.

Beheer


De backoffice van de ABBR-App kan je zelf beheren. Jij kiest welke informatie zichtbaar is.

Galerij


Foto’s gemaakt tijdens een evenement. Voeg ze zelf makkelijk toe in de app.Ontdek hoe ABBR-App jouw groep kan helpen om te groeien en te bloeien!
Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in onze agenda.Opdrachtgevers