Wabber

Etten-Leur

Maatwerk software in Etten-Leur

Wabber is gespecialiseerd in maatwerk software, wij zijn gevestigd in Etten-Leur, nabij Breda e.o.


Hoe het begon:

In 2018 begon Wesley met zijn ambitie om zijn eigen softwarebedrijf op te richten. Na diverse uitbreidingen en 4x te zijn verplaatst binnen Etten-Leur zijn we inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met 8 medewerkers, gevestigd in een prachtig nieuw pand aan de Bredaseweg 79.


Maatwerk Software

Wij leveren maatwerk oplossingen om uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Een uniek product, speciaal gemaakt naar de gewenste specificaties, perfect op maat voor en mét uw bedrijf. Dit vraagt precisie en aanpassingsvermogen. Elke opdrachtgever heeft eigen wensen en eisen, waardoor een standaard softwarepakket niet altijd 100% aan zal sluiten. Wij kunnen, door heldere communicatie met onze opdrachtgevers en wederzijds vertrouwen, precies het pakket maken dat er nodig is.

Voor het aanbieden van maatwerk software komen wij op locatie langs om de werkprocessen te bekijken. Soms is een gesprek al voldoende voor een onafhankelijk advies omdat de oplossing binnen handbereik is. Wanneer we begrijpen welke problemen u ervaart, gaan we actief op zoek naar de meest geschikte oplossing. Dit kan betekenen dat we bestaande oplossingen of standaarden onderzoeken die mogelijk al voldoen of als basis kunnen dienen voor een maatwerkoplossing. Maar ook behoort onze maatwerk apps tot de mogelijkheden om de efficiëntie van uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen


Kortom: een uniek product, speciaal gemaakt naar de gewenste specificaties, perfect op maat voor en mét uw bedrijf.