werken met kabels, mobiele apparaten

Newland

Newland EMEA

Al jaren hebben wij een warme band met Newland EMEA, dankzij een intensieve samenwerking hebben wij veel ervaring met hun hardware en NDevor (Mobile Device Management tool) omgeving. En weten precies wat software technisch mogelijk is op de hardware en hoe de scankop, NFC-tag en RFID lezer uitgelezen worden.

Wij geven support bij de implementatie. Bij uitzonderlijke vraagstukken kunnen wij direct communiceren met de technische mensen van Newland EMEA.

Ook bieden wij een service aan om het volledige Mobile Device Management (MDM) op ons te nemen. Wij koppelen dan de devices, beheren de MDM omgeving en ondersteunen bij vragen. Denk hierbij aan firmware upgrades, device configuratie en nieuwe app releases.


De MT90 Orca Pro is ontworpen en gebouwd om een stap verder te gaan. Als het Pro-label van de flagship serie heeft het geavanceerde functies en de status Android Enterprise Recommended (AER), wat zorgt voor top ondersteuning en beheer.

Het apparaat is robuust en ontworpen om dagelijkse vallen en stoten te weerstaan. Uitgerust met de standaard rubberen laars, heeft hij valtesten tot 1,5 m doorstaan. Bovendien is hij met slechts 260 gram gemakkelijk de hele dag mee te nemen.

De NQuire 1000 Manta is uitgerust met onze krachtige 2D megapixel barcodescanner. De engine heeft een scanhoek van 20 graden voor comfortabel scannen van grotere producten. Daarnaast is het mogelijk om deze te combineren met een draadloze scanner.

De Manta bij uitstek geschikt voor montage op een schap of gebruik in warenhuizen, apotheken, winkels en meer.