maatwerk software

Logistics

Logistiek

Het is tegenwoordig bijna ondenkbaar om een pakketje te versturen of ontvangen zonder volgsysteem. ‘Track and trace’ en ‘proof of delivery’ geven duidelijkheid aan beide partijen.


Wat doen wij

Logistiek, daar zijn wij in geïnteresseerd!
Wij zijn specialist op het logistieke gebied en maken hier graag maatwerk oplossingen voor.

In de logistiek is het volgen van goederen van groot belang. Dit gaat verder dan kijken waar het vandaan komt en waar het eindigt.
Het gehele proces moet zo soepel mogelijk verlopen, zonder onnodige stappen die enkel tijd kosten. Dankzij onze jarenlange werkzaamheden voor de logistiek en nauw samenwerken met onze opdrachtgevers, filteren wij de onnodige zaken eruit, om zo het proces voor u als opdrachtgever te optimaliseren.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde! Wij maken de software voor u op maat zodat het perfect aansluit bij uw werkzaamheden en wensen. Zo krijgt u uw eigen maatwerk volgsysteem, voor en met u gemaakt. Perfect aangesloten op uw bedrijf!
Waarbij we ook een focus leggen op betrouwbaarheid en veiligheid. De performance reports en proof-of-deliveries zijn hierdoor uitmuntend waardoor u met plezier de rapportage maakt zodat er meer tijd over is voor nieuwe opdrachtgevers.

scanner


Voorbeeld van onze opdrachtgever

Een van onze logistieke opdrachtgevers zocht een complete transport management oplossing (TMS) om goederen te kunnen inboeken en te kunnen traceren.
Door het systeem snel, simpel maar wel compleet te houden is het voor iedereen duidelijk wat de staat is van de dag.
Voor incidenten en vertragingen zijn er diverse dashboards beschikbaar waar direct de huidige status en mogelijke acties gebruiksvriendelijk worden weergegeven. Hierdoor worden er minder fouten gemaakt en kan er sneller worden ingegrepen bij problemen.Opdrachtgevers

ps, logistiek
speedlink
nacex
bagage koerier, logistiek


Onze Branches


Van apps & Mobile Device Management, tot industriële scanners en sensors,
wij doen het!


Applicaties voor zorginstellingen, denk aan Voorraad beheer, software voor ziekenhuizen, monitoren van sensors.


Applicaties voor dienstverlenende bedrijven, zoals dossiervorming, contactregistratie en relatiemanagement oplossingen