logistiek, scanners bekijken, MDM, koppeling

Health Care

Zorg

Zorginstellingen zijn van groot belang binnen de samenleving.

Onze software biedt een uitgebreid platform voor het monitoren van sensoren en het beheren van voorraden, waardoor health care instellingen kunnen profiteren van realtime gegevens en naadloze processen.


Wat doen wij

Met onze op maat gemaakte software oplossingen helpen wij zorginstellingen de gezondheid en veiligheid van patiënten effectief te bewaken door middel van sensortechnologieën. Hierdoor kunnen zorgverleners snel en accuraat reageren op veranderingen in de gezondheidstoestand van patiënten, wat resulteert in verbeterde zorgresultaten en een hogere patiënttevredenheid.

Daarnaast optimaliseren we het voorraadbeheerproces voor zorginstellingen, waardoor ze efficiënter voorraad kunnen managen en kosten kunnen besparen. Onze software stelt zorginstellingen in staat om realtime inzicht te krijgen in hun voorraadniveaus en inventarisatie processen te stroomlijnen.
Hierdoor kunnen ze snel reageren op veranderende behoeften en ervoor zorgen dat essentiële benodigdheden altijd beschikbaar zijn

health care scanner


Voorbeeld van onze opdrachtgever

Een van onze opdrachtgevers zocht een oplossing om de voorraad beter te managen. Door goed te luisteren naar de wensen hebben we een Android app mogen maken waarbij met handscanners (PDA’s, MT90) de voorraad optimaal bijgehouden kan worden. Dankzij onze op maat gemaakte software hebben ze de juiste hardware kunnen koppelen aan het reeds bestaande softwarepakket.
Opdrachtgevers

ijsselland logo health care
umcg logo health care
scan2id logo health careOnze Branches


Van apps & Mobile Device Management, tot industriële scanners en sensors,
wij doen het!


Transport Management Systemen (TMS), Warehouse Management Systemen (WMS), Proof of Delivery (POD), en nog veel meer!


Applicaties voor dienstverlenende bedrijven, zoals dossiervorming, contactregistratie en relatiemanagement oplossingen