over ons

about us

WABBER B.V.

Hoe het ooit begon:

Na vele jaren werkervaring te hebben opgedaan in het bedrijfsleven, koesterde Wesley in 2018 grote ambities om zijn eigen softwarebedrijf op te richten. Wat ooit begon op een zolderkamertje, is Wabber inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met momenteel 8 medewerkers, gevestigd in een prachtig nieuw pand aan de Bredaseweg in Etten-Leur.

Niet alleen is het bedrijf gegroeid, maar ook zijn de ideeën geëvolueerd. Van het ontwikkelen van op maat gemaakte software oplossingen tot het bieden van advies en betrokkenheid bij klanten en bedrijven. Het repertoire van Wabber omvat nu niet alleen het verbeteren van processen, maar ook het delen van expertise en adviseren over essentiële software oplossingen.
Onze Visie

Op maat gemaakt en werk dat precisie en flexibiliteit vereist.
Een uniek product, speciaal gemaakt naar de gewenste specificaties, perfect op maat voor en mét uw bedrijf.

Wabber is een dynamisch team dat oplossingen biedt voor een diversiteit aan complexe en uitdagende processen. Wij bouwen software om bedrijfsprocessen te optimaliseren en te professionaliseren. Software ontwikkeling met het oog op automatiseren en natuurlijk gebruiksgemak, dat is waar wij voor staan. Maar ook voor advies bent u hier op het juiste adres.

Onze Werkwijze

Onze werkwijze rust op vier pijlers:

  1. Het meekijken in uw bedrijf.
  2. Het nauwgezet meedenken naar de meest geschikte oplossing.
  3. Het implementeren van de gekozen oplossing.
  4. Het leveren van continue service en ondersteuning.

We beginnen met het initiële proces door uw bedrijf te bezoeken en te bespreken waar u momenteel tegenaan loopt. Dit consult stelt ons in staat uw behoeften volledig te begrijpen. Vervolgens werken we samen aan het vinden van de meest geschikte oplossing, die soms al binnen handbereik is. Vanuit een gevonden oplossing keren we terug naar het consult om ervoor te zorgen dat we de juiste software voor u hebben gevonden.

Zodra de eerste twee stappen zijn voltooid, gaan we over naar het continue proces, de softwareontwikkeling. Dit proces verloopt  in verschillende fases, waardoor je snel resultaten ziet en ook de mogelijkheid hebt om de maatwerkoplossing bij te sturen indien nodig. Ook nadat het project is afgerond, bieden we voortdurend up-time en  performance monitoring, zodat de software ook in de toekomst optimaal blijft presteren.

Wil je weten hoe we dat precies uitvoeren, lees dan hier verder.


wabber


Wabber Wesley

Directeur

076 7200 778

Wabber Bart

Business Developer

076 7200 776

Wabber Carola

Office Manager

076 7200 777Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij plannen graag een afspraak in om maatwerk oplossingen voor uw werkprocessen te bespreken.
Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in onze agenda.