werken op locatie post

Remote gewerkt

Vandaag een dagje remote gewerkt!


Onze stagiair Quentin heeft meegewerkt aan een project voor Gorisse Douaneservice B.V. over in- en uitvoer van goederen en alles wat daarbij komt kijken. Vandaag mocht hij meekijken op de werkvloer, waarbij ze de wensen en verbeterpunten hebben besproken.


Waarom remote werken?

Remote werken bij klanten biedt tal van voordelen. Het stelt ons in staat om flexibel en efficiënt te opereren, terwijl we nauw contact houden met onze opdrachtgevers. Door op locatie samen te werken, kunnen we snel inspelen op de behoeften van de klant en direct feedback verwerken in onze oplossingen. Dit verkort de doorlooptijd van projecten en verhoogt de kwaliteit van onze maatwerk software.

Daarnaast zorgt remote werken ervoor dat onze medewerkers niet alleen op kantoor zitten, maar ook de werkvloer zien en de processen live meekrijgen. Dit directe inzicht in de dagelijkse gang van zaken bij onze klanten helpt ons om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en nog nauwkeuriger in te spelen op hun behoeften.

Door samen met onze developers op locatie te komen, maken we niet alleen technisch de oplossing op maat, maar weten we ook zeker dat onze maatwerk software het gewenste effect heeft en perfect aansluit op de specifieke behoeften van de klant.

#werkenoplocatie #meekijken #remote #werken #opdrachtgevers





wabber bordje
Wil jij meer weten?
Neem dan snel contact met ons op!



advies

Wilt u uw werkproces soepeler laten lopen? Wij helpen graag met onafhankelijk advies.

software

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk softwareoplossingen

app

Met onze maatwerk apps kunt u de efficiëntie van uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen

Whatsapp openen
Goedendag,
Waar kan ik je mee helpen?