wabber

werkwijze

Onze werkwijze


Onze werkwijze rust op vier pijlers:

 1. Consult
  Het meekijken in uw bedrijf.
 2. Research
  Het nauwgezet zoeken naar de meest geschikte oplossing.
 3. Develop
  Het implementeren van de gekozen oplossing.
 4. Service
  Het leveren van continue service en ondersteuning.

Hoe we dat precies uitvoeren, lees je hieronder.
Consult

Een van onze krachten is dat we persoonlijk langskomen op locatie om een kijkje te nemen in uw bedrijf, de processen en de mensen. Werkprocessen zijn veelal een gewoonte geworden met het argument: “Maar zo doen wij het al jaren”.

Maar het feit dat de concurrent hetzelfde doet en succes heeft, betekent niet automatisch dat het ook voor uw klanten en uw bedrijf efficiënt werkt want elk bedrijf is namelijk uniek.

Wij streven ernaar om nauw samen te werken met onze klanten. Omdat wij persoonlijk meekijken in uw bedrijf, begrijpen we de problemen en weten we wat er moet gebeuren. Soms is een gesprek al voldoende omdat de oplossing al binnen handbereik is. Dankzij onze diepgaande technische kennis van verschillende software en systemen zijn we in staat om snel de oorzaak van een probleem te identificeren en passende oplossingen voor te stellen.

Het succesvol functioneren van jouw bedrijf is voor ons van groot belang.


Research

Wanneer we begrijpen welke problemen u ervaart, gaan we actief op zoek naar de meest geschikte oplossing. Dit kan betekenen dat we bestaande oplossingen of standaarden onderzoeken die mogelijk al voldoen of als basis kunnen dienen voor een maatwerkoplossing.

Indien vereist, maken we een plan voor het ontwikkelen van op maat gemaakte software oplossingen die nauw aansluiten op uw specifieke vereisten. 

Maar dat is niet alles; we onderzoeken ook of de voorgestelde oplossing technisch realistisch te implementeren is met de praktijk. Zo weten we zeker dat onze maatwerk software het gewenste verschil gaat maken.


Develop

Nu we een helder beeld hebben van hoe jouw organisatie functioneert en wat de specifieke behoeften zijn, en nadat we hebben gecontroleerd of de voorgestelde plannen en oplossingen haalbaar zijn, stellen we een duidelijke offerte op.
Hierin vertalen we de benodigde stappen en de waarde van alle onderdelen van de oplossing, die we vervolgens met jou als klant bespreken voordat we overgaan tot het ontwikkelen van de op maat gemaakte oplossing.

Het ontwikkelproces verloopt in verschillende fases, waardoor je snel resultaten ziet en ook de mogelijkheid hebt om de maatwerkoplossing bij te sturen indien nodig. Ons team beschikt over ruime ervaring en expertise, waardoor we in staat zijn om op verschillende gebieden te excelleren. We waarborgen dat we steeds de juiste mensen aan jouw project toewijzen. Dit doen we door middel van project-rotatie en/of met meerdere mensen regelmatig aan het project te werken, wat ons scherp houdt op de kwaliteit van de code. Bovendien hechten we veel waarde aan code veiligheid, waarbij een ethical hacker of een web application security analist  regelmatig het project beoordeelt en meekijkt.


Service

Met het oog op uw volledige tevredenheid, blijven we u regelmatig op de hoogte houden van de voortgang van het project. Tussentijdse meetings worden gepland om eventuele zorgen of vragen te bespreken en ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt.
Fine-tuning is namelijk een doorlopend proces dat we nauwlettend in de gaten houden, zodat we altijd streven naar het optimale resultaat.

Na de oplevering evalueren we samen het resultaat in de praktijk. Indien nodig organiseren we vervolgmeetings totdat alle betrokken partijen tevreden zijn. Ons doel is pas bereikt wanneer de software naar behoren functioneert en aan uw verwachtingen voldoet.

Maar zelfs wanneer u volledig tevreden bent, stoppen onze inspanningen niet. We bieden up-time en performance monitoring en voorzien onze oplossingen van een uitgebreid logboek, zodat we kunnen schakelen als het nodig is en ervoor te zorgen dat de oplossing ook in de toekomst optimaal blijft presteren.


Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij plannen graag een afspraak in om maatwerk oplossingen voor uw werkprocessen te bespreken.
Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in onze agenda.